Jack Daniel's i ove godine dolazi na Sarajevo Film Festival i pobrinuo se da ljubitelji i ljubiteljice njegovog viskija u stilu nazdrave filmskim zvijezdama koje dolaze u Sarajevo.

I ove godine posjetitelji i posjetiteljke Welcome Drinka i Gala Prijema će moći uživati u vrhunskom viskiju, a za ljubitelje i ljubiteljice miks pića pobrinuti će se koktel majstori koji će praviti poznate Jack Daniel's koktele.

Jack Daniel's je za svoje ljubitelje, osim savršenog viskija i odličnih koktela, pripremio i još jedno iznenađenje. Vrhunsku zabavu od petka do nedjelje, prvog vikenda festivala –  Barber Shop u City Pubu.

Za stilski izgled gostiju pobrinuće se Gianni iz Gianni's barber shopa, a dvojac Kontra i Merakoon zaduženi su za vrhunski muzički ugođaj. Ljubitelji vrhunskih viskija uživati će u već poznatim okusima viskija iz obitelji Jack Daniel'sa, Gentlemen Jacku, Single Barrelu, kao i medenom okusu Jack Daniel's Honeya. Uz to će te moći i pronaći odlične koktele Red i Yellow Jack Honey i sad već legendarni Lynchburg Lemonade.

Vjerni pratilac Jacka Daniel'sa je i dobar roštilj, pa će i ove godine uz dobru muziku i vrhunski viski gosti City Puba uživati u ukusnim zalogajima sa žara, sva tri dana od 17 do 21 sat.

Uz ugodan okus viskija prisutni će biti u prilici da otputuju u rodni grad gospodina Daniel'sa Lynchburg i posjete mjesto gdje nastaje jedan od najpoznatijih viskija. Kartu za putovanje uručiti će hostese u obliku virtualnih naočala koje vjerno dočaravaju izgled destilarije i malog gradića poznatog po svom vrhunskom proizvodu

Proslavimo još jedno izdanje najpoznatijeg filmskog festivala u regiji sa stilom.

Živjeli!