“Golf City. Kralj klase se vratio u novom ruhu.” Ovo je moto pod kojim je Porsche BH, uvoznik za Volkswagen vozila u BiH, pokrenuo najnoviju akcijsku kampanju za model Golf. Kupci će biti u prilici doći do novog Volkswagen Golfa uz do sada najprivlačniju cjenovnu ponudu sa uštedom od 8.000 KM i gratis redovne servise do 75.000 km.

“Odlučili smo se u ovoj kampanji kupcima približiti ponudu benzinskih agregata Volkswagena, zbog čega je kreirana posebna ponuda za Golf 1.0l TSI motor po najboljoj cijeni do sada – 29.235 KM do registracije. Navedena cijena važi za pravna lica, a za fizička lica cijena iznosi 31.319. KM do registracije.

Volkswagenovi TSI benzinski motori s turbo punjenjem savršena su kombinacija snage i štedljivosti. U skladu sa svjetskim trendom downsizing-a, najmoderniji benzinski motori su zadržali istu snagu kao i prethodnici, ali uz znatno smanjenu potrošnju goriva, te kultivisan i uravnotežen rad”, izjavio je Ismir Omeragić, brend menadžer za Volkswagen putnička vozila, te dodao da kupovinom Volkswagen Golfa ostvarujete ne samo uštedu od 8.000 KM, već i gratis redovne servise vozila do 75.000 km u saradnji sa Porsche Leasingom.

Golf je automobilska ikona koja nikada ne izlazi iz mode, a bit će raspoloživa i u dizelskoj izvedbi: Golf City 1.6l TDI za 31.800 KM do registracije za pravna lica.

Akcija vrijedi do 31. decembra 2017. godine ili do isteka zaliha.

Posjetite Volkswagen prodajne salone, informirajte se i odaberite svoj Golf City.