Međunarodni dan žena je prilika da se oda priznanje i zahvali brojnim ženama koje vrijedno osvajaju poslovnu scenu, pri tome nesebično vodeći svoja kućanstva i obitelji, kakve su i članice Gala Home tima, ali i sve dame koje su njihovi klijenti.

Gala Home svojom je ponudom proizvoda i usluga dosegnulo vodeće  mjesto na lokalnom tržištu usluga namijenjenih za izradu namještaja i opremanje doma.

Glavne prednosti njihovog poslovanja su proizvodi vrhunske kvalitetne renomiranih Europskih proizvođača, kao i vrhunska  kvalitetna usluga oko opremanja interijera, stručno i ljubazno osoblje te  online korisnička podrška krojena individualno prema potrebama svakog klijenta.

Malo je reći kako je Gala Home kroz sve vrijeme poslovanja percipiralo snagu žena i njegovalo njihovu poziciju u Gala timu. Njihov vrhunski tim arhitekata oduvijek je znao odgovoriti na izazove suvremenog tržišta, a njihova idejna rješenja vrhunske kvalitete inovativnog i modernog dizajna praćeni su majstorskim izvedbama, u kojem je pomno biran i implementiran kvalitetan materijal.

Najsnažnija poluga Gala Home uspjeha su njihovi kupci, koji prepoznaju kvalitetu, dizajn, fleksibilnost i odgovornost našega poslovanja, počevši od pregovora pa do realizacije dogovorenog projekta, a uvjerljivo većinski broj sačinjavaju žene kao nosioci domaćinstava.

„Podržimo žensku snagu i proslavimo Dan žena odajući im počast na kojoj god poziciji bile!“

Sretan Međunarodni dan žena želi vaš Gala Home!