Prodaja G-Drive Diesel, premijum dizel goriva proizvedenog prema najvišim tehnološkim standardima, počela je na Gazprom benzinskim stanicama širom Bosne i Hercegovine.

Redovna upotreba ovog derivata povećava snagu i poboljšava performanse motora, a takođe pruža i profesionalnu zaštitu sistema za gorivo. G-Drive Diesel se dobija od visokokvalitetnog dizela Euro 5, proizvedenog u modernizovanoj Rafineriji nafte Pančevo u Srbiji, u koji se dodaje kompleks aditiva posljednje generacije. U poređenju sa standardnim euro-dizelom, upotrebom G-Drive Diesel obezbjeđuje se efikasnije sagorijevanje goriva, samim tim i veća snaga, bolja startnost i stabilniji rad motora. Novo gorivo sadrži i komponentu za zaštitu motora koja smanjuje rizik od kvara i omogućava duži radni vijek motora usljed aktivne zaštite od nečistoća i korozije.

Novi dizel G-Drive Diesel ekskluzivno se prodaje na Gazprom benzinskim stanicama, maloprodajnom premijum brendu kompanije NIS koji pored BiH posluje i u Srbiji, Bugarskoj i Rumuniji. Uvođenjem ovog derivata nove generacije u prodaju u Bosni i Hercegovini, NIS nastavlja sa plasmanom G-Drive Diesel na tržište regiona. Više o gorivu i njegovim karakteristikama pronađite ovdje.

Gazprom benzinske stanice u BiH čini mreža od 27 moderno opremljenih objekata koje potrošačima nude isključivo gorivo Euro 5 kvaliteta. Prošle godine na Gazprom benzinskim stanicama počela je prodaja visokooktanskog benzina nove generacije G-Drive. Gazprom benzinske stanice, kao premijum brend, posjetiocima pružaju i brojne druge pogodnosti: od odmora u kafeima uz osvježenja i tople napitke, preko širokog asortimana premijum proizvoda, do korišćenja besplatnog interneta.