Novi maloprodajni lanac sportske odjeće i obuće Extra Sports koji će vam omogućiti kupovinu po odličnim cijenama stiže u Zenicu. Nova adresa extra kupovine je TC Džananović, 1. sprat.

Podovom otvaranja, u periodu od 16. do 19. novembra uživajte u popustima od 30% do čak 70% na cjelokupan asortiman, posebnim akcijama i iznenađenjima.

Extra Sports je novi maloprodajni lanac sportske obuće, odjeće i opreme prepoznatljiv po povoljnim cijenama, stalnim akcijama i širokim asortimanom artikala najpoznatijih brendova: Nike, adidas, Reebok, Converse, Cocomo, Lotto, Lonsdale, Slazenger, Umbro, Athletic i još mnogo drugih brendova. Radnja u Zenici je druga po redu u Bosni i Hercegovini, a u narednom periodu će uslijediti otvaranja još nekoliko prodajnih mjesta.

Prodavnica u Zenici mjesto je na kojem ćete pronaći sve što vam je potrebno za vaše sportske aktivnosti, po nevjerovatno niskim cijenama, a prvih 100 kupaca čiji račun bude iznad 30 KM dobit će mali znak pažnje i dobrodošlice.

Za sve kupce pripremljen je i vaučer sa 20% popusta na sav asortiman koji će moći da iskoriste u Extra Sports radnji u Zenici u narednom periodu.

Ne propustite ekstra otvaranje sa ekstra iznenađenjima za sve vas. Dobro došli u Extra Sports!