Dvojac After Affair nastupiće u petak, 28. jula, s početkom u 22 sata, u banjalučkom klubu Fabrique, na dobro poznatoj lokaciji u suterenu Robne kuće Boska. Organizaciju događaja pomogli su Tuborg, Vivia i STR 8.

Ulaz je 3 KM, a svoje mjesto možete rezervisati na broj telefona 063/946-888.

Trenutno najtraženiji bosanskohercegovački DJ dvojac, After Affair, kojeg čine Bonjasky i Ivan Z. u posljednjih je godinu i po dana svojim nastupima obilježio domaću scenu.

Publika, koja je imala priliku poslušati i pogledati uživo njihov nastup, jednoglasna je u ocjeni da ovaj dvojac ne slijedi niti kopira nikakve muzičke trendove, već jednostavno svoju strast i instinkt, koji su ih i doveli do respektabilnog uspjeha. After Affair je kombinacija koja na ovaj način, tokom svojih višesatnih nastupa, publici pred kojom nastupa nudi pomalo neočekivane kombinacije zvuka trudeći se dodati i nove elemente iznenađenja, pa su njihovi setovi originalni i nepredvidivi.

Opravdano izazivajući euforiju među publikom, dvojac After Affair je u posljednjih godinu dana nastupao s imenima kao što su Dixon, Sandrino, YokoO, Patrice Baumel, Traumer, Lehar, Eelke Kleijn, Khen, Chaim, SIS, a u narednom periodu će mix pult dijeliti sa imenima Âme, HOSH, Trikk, Magdalena, Guy J. Nakon američke turneje koju su imali u maju i junu, nastupit će na velikom broju domaćih i regionalnih festivala kao što su Sea Dance fest, Borodolom, OK fest, Mostar Summer fest, Imperium fest i Šabac Summer fest.