U prelijepom ambijentu ljetnikovca Radobolja, u petak, 27. jula, uz prisustvo prijatelja i poslovnih partnera, kompanija G3 Spirits upriličila je posebnu proslavu dvadesetog rođendana Jägermeistera u Bosni i Hercegovini.

Rođendansko slavlje obogaćeno je izvedbom akrobatskog plesa skupine K-team, odličnom svirkom Lane Hamze & benda, te muzičkim iznenađenjem večeri: nastupom regionalno poznate zvijezde Željka Bebeka.

„Želja nam je bila ovaj jubilej proslaviti s vama, jer smo zajedno, bocu po bocu, izgradili jedan od najprepoznatljivijih brendova u BiH“, poručili su iz kompanije G3 Spirits.

U 2018. kao rođendanskoj godini, u BIH će biti prodana 6-milionita boca ovog poznatog njemačkog likera, čime Jägermeister opravdava status jednog od najprodavanijih premium alkoholnih pića i najuspješnijih brandova u zemlji. Tajna uspjeha je u odličnom okusu mješavine 56 trava, korijenja i biljaka, ali i u inspirativnom, originalnom i inovativnom komuniciranju s ciljnom skupinom. Promocije u barovima i klubovima praćene timom hostesa, Jägeretta, sponzorstva mnogih muzičkih festivala u zemlji, image eventi u Sarajevu, studentske olimpijade, modna linija majica JMstreetshirts, brojni projekti realizirani kroz društvene mreže i mnogi drugi projekti, pozicionirali su brend kao nezaobilazan i orginalan.

Ova godina posebna je zbog još jedne novosti – promjene vizualnog identiteta branda, koji će se prvi put široj javnosti predstaviti službeno na iznenađenju koje sprema Jäger tim u Sarajevu, 10. augusta.

„Sakupljajte uspomene, a ne stvari“ moto je Jäger tima koji se provukao i kroz ovu proslavu, te je učinio nezaboravnom za sve prisutne.