Massimo Savić će u martu održati koncertnu turneju širom Bosne i Hercegovine, a turneja započinje koncertom u Sarajevu, i to 8. marta u Domu mladih, nakon kojeg slijede koncerti u Zenici, 10. marta u Bosanskom narodnom pozorištu, Mostaru, 11. marta u Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače i Tuzli 13. marta u Bosanskom kulturnom centru.

HT Eronet kao generalni sponzor ove turneje organizuje druženje Massima Savića s fanovima na svojim prodajnim mjestima gdje će muzičar potpisivati autogram karte. Lokacije na kojima će druženje biti upriličeno su Eronet centar Sarajevo na adresi Branilaca Sarajeva 16 (preko puta Narodnog pozorišta), Eronet centar u Zenici na adresi Trg Alije Izetbegovića 69 b, HT Eronet centar, Kardinala Stepinca b.b. (Mepas Mall) Mostar i Eronet kiosk u TC Omega u Tuzli.

Druženje započinje u 12.30 sati na dane koncerata, osim u Sarajevu, gdje je druženje zakazano za ponedjeljak 9. marta 2015. također u 12.30 sati.

Fanovi, odnosno poštovaoci rada jednog od najkarizmatičnijih pjevača na ovim prostorima, kojeg karakteriše istinski jedinstven vokal, imat će se priliku i fotografisati se sa svojim idolom.