Ove godine Dormeo brand puni 15 godina i već je ostavio veliki utisak na milione ljudi širom svijeta. Ova posebna godišnjica je proslava međunarodnog uspjeha koji je doprinio revoluciji kada je riječ o spavanju i educirao potrošače, koji su sada svjesni da je zdrav san jedan od najvažnijih stubova sretnog i ispunjenog života.

Ono što osigurava uspjeh Dormeo brenda jesu svakako nova i inovativna rješenja koja ispunjavaju različite potrebe, očekivanja i interese.

Dormeo priča je započela samo jednom linijom madraca od Ecocell pjene 2002. godine, a danas je prisutan u više od 40 država širom svijeta, te samo u Evropskoj uniji broji preko osam miliona zadovoljnih korisnika i korisnica kojima svake godine nudi preko 100 novih proizvoda.

Svaki dan je dar, kad se budiš naspavan

Vremena se sigurno mijenjaju, ali vrijednost i vizija Dormeo brenda ostaju isti: pužiti udobnost gdje je najpotrebnije – kod kuće.

Na kraju krajeva, spavanje nije samo biološka potreba već je neophodno za dobrobit, zdravlje i obavljanje svakodnevnih obaveza. Svi tražimo životnu sredinu koja omogućava mirno, udobno spavanje, što za rezultat ima svježe i veselo jutro, a Dormeo kao stručnjak trudi se ostvariti te Vaše snove.

Svi smo svjesni da nedostatak sna ili loše spavanje može biti ozbiljna stvar, te da će imati negativan uticaj na naše zdravlje u dugom ili kratkom roku. Potrudite se da spavate u sredini koja obezbjeđuje kvalitetan san – samo tako ćete imati miran i opuštajući san, a Dormeo će Vam pomoći u tome.

Bilo da volite mekšu, tvrđu ili podlogu srednje čvrstoće Dormeo je tu da ispuni sve Vaše želje. Dormeo madraci su 100% antialergijski i antibakterijski, te sprečavaju razmnožavanje i nakupljanje grinja, gljivica, bakterija i prašine te svega onoga što ometa zdrav i kvalitetan san.

Dormeo misli na Vas!

Bez obzira na budućnost koja je pred nama misija Dormeo brenda će ostati ista – obezbijediti kvalitetna rješenja za spavanje i život. Prije 15 godina Dormeo brend je tek nastao, a danas je svjetski poznati brend i sinonim za dobar noćni san. Svoj uspjeh je obilježio brojnim prestižnim nagradama. Želimo tu sreću podijeliti sa Vama, pa smo pripremili specijalnu rođendansku ponudu. Prvi put u Dormeo brendu – 15% popusta na sve madrace!

Već danas odaberite jedan od madraca iz naše ponude i uvjerite se sami u udobnost i mirne noći. Ovdje potražite više informacija.