“Svijet voli pobjednike, voli zlatno znamenje! Moj Dormeo svega je vrijedan, na tronu može biti samo jedan!”

Indira Levak, pjevačica grupe Colonia preporučuje Dormeo madrace, a u nastavku vam otkrivamo zašto.

“Volim taj osjećaj kada legneš na svjež krevet, ne samo zbog posteljine, nego kad ga otkrijem, a on još uvijek zadržava onu svoju formu i čist je i nov kao prvog dana. A to volim!”

Vjerujemo da se i vi slažete sa Indirom, jer ko se još ne voli probuditi odmoran, naspavan, bez ikakvih bolova, problema sa alergijama ili čistoćom. Posebno sada, kada je počelo proljeće, većini ljudi se javljaju isti problemi. Nesanica, alergije ili proljetni umor mogu izazvati nervozu i stres.

Zato su i u Dormeu odlučili da vam pomognu da riješite ove probleme i budete pobjednik! Bez obzira da li spavate na tvrdoj, mekanoj ili podlozi srednje tvrdoće, Dormeo nudi rješenje.

Dormeo Aloe Vera ili Dormeo Siena madrac bit će idealni za sve one koji vole tvrđu ortopedsku površinu, Latex madraci, Air madraci i 2+12 Fresh madrac idealni su za sve one koji vole srednju tvrdoću madraca, dok je iMemory silver idealan za one neodlučne jer posjeduje dvostrugu jezgru koja ima i mekšu i tvrđu stranu.

Ukoliko imate problem sa alergijama, ne brinite, jer su svi Dormeo madraci antialergijski i antibakterijski, te sprječavaju nakupljanje grinja, gljivica, bakterija ili prašine.

Za vjerne članove Club-a 5* tu je popust do 20 posto na Dormeo madrace, kao i ušteda do nevjerovatnih 230,00 KM. Ukoliko se još uvijek niste učlanili u najveći VIP club, toplo prepručujemo da to učinite odmah. Kliknite ovdje i postanite član Club-a 5* već danas, te obezbijedite ove nevjerovatne uštede i dodatne pogodnosti prilikom kupovine.