U prostorijama kompanije Franck u Sarajevu u ponedjeljak je dodijeljena glavna nagrada sretnoj dobitnici velike nagradne igre Franck, u kojoj je ukupno osvojeno 56 nagrada.

Promotivni period su obilježili izuzetan odaziv ljubitelja Franck Jubilarne kafe i hiljade popijenih šoljica, fildžana i šalica u cijeloj Bosni i Hercegovini.

“Ovom prilikom želim napomenuti da pored investicija u proizvodnju investiramo i u razvoj tržišta te posebno u naše cijenjene potrošače. Na jednostavan i transparentan način nagrađujemo njihovu vjernost. A kroz stalno unaprjeđenje procesa proizvodnje i kontrolu kvalitete proizvoda tržištu Bosne i Hercegovine nudimo vrhunske proizvode. Posebno želim čestitati našoj sretnoj dobitnici i poželjeti joj da uživa u glavnoj nagradi i vrhunskim Franck proizvodima”, izjavio je tom prilikom direktor kompanije Franck u Bosni i Hercegovini, Edin Škaljić.

“Presretna sam i ne mogu vjerovati da sam dobila glavnu nagradu. Uvijek kupujem Franck Jubilarnu i uživam u njenom okusu sa svojim komšijama i prijateljima“, istakla je dobitnica glavne nagrade, potrošačke kartice Raiffeisen Banke u vrijednosti 30.000 KM, gospođa Tehvida Hasanić.

Kompanija Franck je započela poslovanje prije 120 godina. Za izvrsnost svojih proizvoda kompanija je nagrađena mnogobrojnim nagradama i certifikatima kvaliteta.Posebno izdvajamo certifikate kvalitete ISO 22000 i HACCP. Ponosni smo na naše proizvode i upravljanje kompanijom a potvrda su zadovoljni potrošači.