U organizaciji konsultantske kuće Revicon i poslovnog magazina Prizma, u hotelu Bosnia u Sarajevu održana je dodjela priznanja najuspješnijim subjektima iz finansijskog sektora, bankarstva, osiguranja i mikrokreditnih organizacija.

Nagrada Kristalna Prizma za najuspješnijeg menadžera društava za osiguranje drugu godinu zaredom dodijeljena je Senadi Olević, direktorici UNIQA osiguranja.

Prestižna nagrada ujedno je priznanje UNIQA osiguranju i svim zaposlenicima ove osiguravajuće kuće te obilježje za izvanredan rad kompanije u proteklom periodu.

“Ovo priznanje predstavlja potvrdu našega rada i satisfakciju za još uspješnije poslovanje naše kompanije u narednom periodu. Nagrada je ujedno i odraz predanosti i posvećenosti UNIQA zaposlenika koji se uvijek trude da pruže najviši nivo kvaliteta usluge. Drago nam je da su vrednovana naša nastojanja da budemo kompanija koja je prepoznatljiva na tržištu po inovativnosti, po pouzdanoj i efikasnoj usluzi te kvalitetnom poslovanju, što nam daje podstrek da i u narednom periodu budemo siguran partner, osiguravač i poslodavac”, izjavila je ovom prilikom Senada Olević, direktorica UNIQA osiguranja.

Kristalna Prizma ocijenjena je kao jedno od najznačanijih finansijskih priznanja u Bosni i Hercegovini.