Prije sezona ispita, učenja i stresa oko prolaska, besplatan vikend na sunčanoj lokaciji uz ekipu za druženje, upoznavanje novih ljudi, mnogo pozitivne energije i nezaboravnih trenutaka  čini se kao dobra ideja zar ne?

Ukoliko je vaš odgovor DA (a sigurni smo da jeste!), imate spremnu ekipu, a studentica ili student ste iz Bosne i Hercegovine, onda ste već kvalifikovani za četvrti Jägermeister Student Olympics, koja će se održati 18. i 19. maja u Neumu.

Put do olimpijskog zlata nije lagan, ali je zabavan. Prvi korak je da okupite ekipu, odete na link te se prijavite najkasnije do 10. aprila 2019. godine. Strpljivo pričekajte 12. april kada ćete dobiti prvi kvalifkacijski zadatak. Iskažite kreativnost, te uz malo sreće ispunite sve zadatke i osigurajte mjesto u finalu četvrte Jägermeister Studentske Olimpijade. Finalistkinje i finalisti na kraju imaju samo jedan zadatak: da spreme torbe i spremni dočekaju finale.

Četvrta Olimpijada održati će se u Neumu, u hotelu “Sunce”, a Jägermeister vam je spremio mnoštvo zabavnih “prepreka” koje studentske ekipe moraju svladati da bi došli do olimpijskih medalja nakon kojeg slijedi partijanje.

Jeste li spremni za Olimpijske igre?