Brend Cesar's će početkom aprila otvoriti vrata svoje ekskluzivne poslovnice u sarajevskom Importanne centru, postajući pravo mjesto za savremene i moderne muškarce koji tragaju za odjevnim predmetima visoke kvalitete, izuzetnih tekstura i besprijekornih krojeva.

Za dizajn i uređenje enterijera zadužen je tim firme Eco Company. Poslovnica se proteže na 220 metara kvadratnih, te će biti modernog dizajna i uređena najfinijim materijalima.

Dio kolekcije već čeka spreman u Istanbulu, a dio za koji je zadužena dizajnerica Ivana Ivić je još u pripremi. Riječ je o dijelu kolekcije koji je pomno dizajniran i u potpunosti prilagođen našem tržištu i kupcima. Vlasnik brenda Cesar's dao je potpuno povjerenje svom timu u Sarajevu da kolekciju, poslovnicu i način poslovanja prilagode potrebama kupaca našeg područja.

Za kolekciju su odabrani samo najfiniji italijanski materijali, a odijela i košulje nisu jedino što ćete moći pronaći u Cesar'su, već su tu i casual i sportski dio kolekcije, te donje rublje i accessorise sa njihovim potpisom.

Iz uprave napominju da brend Cesar's trenutno nema otvorenih poslovnica u Bosni i Hercegovini, te će poslovnica u Importanneu biti prva koju će otvoriti pravi vlasnik. Već se dogovara otvaranje druge poslovnice, a iz uprave navode da se nadaju širenju i na tržište Hrvatske, tačnije na Zagreb, Split i Dubrovnik. Planovi su brojni, a uz kvalitetan proizvod i način rada uspjeha nam neće nedostajati, uvjereni su u Cesar'su.

Iz Cesar'sa ističu da pripremaju brojna iznenađenja kupcima, te da su iznimno zahvalni Importanne centru na divnoj saradnji na temelju koje će biti lako ostvariti zadate ciljeve.

Dobro došli u Cesar's!