Kao i prethodnih godina, povodom obilježavanja 8. marta, Međunarodnog dana žena, Centrotrans je pripremio posebna iznenađenja za svoje putnice. U Centrotransu je svaka žena posebna i upravo iz tog razloga očekuje vas popust od 50% na prigradsko – gradskim linijama i 20% popusta na međugradskim i međunarodnim linijama.

Naime, autobuske karte sa prazničnim popustom žene će moći kupiti u autobusima i na prodajnim mjestima Centrotransa u četvrtak, 8. marta 2018. Popust se odnosi na međunarodne, međugradske, prigradske i gradske linije, uključujući i komercijane linije koje Centrotrans održava samostalno.

Centrotrans Eurolines svojim putnicama i svim ženama želi sretan 8. mart, Međunarodni dan žena.

Više informacija o Centrotrans Eurolines:

Centrotrans-Eurolines osnovan je 1963. godine kao dio kompanije Centrotrans Sarajevo zadužen za pružanje usluga prijevoza putnika. Kroz dugogodišnji rad Centrotrans-Eurolines je prošao razne faze organizacionih promjena koje, uprkos izmjenama društvenih prilika, nisu uticale na uspješnost poslovanja. Centrotrans je 1997. godine primljen u punopravno članstvo Eurolines organizacije. Danas je Centrotrans-Eurolines sa svojim voznim parkom, koji broji više od 200 autobusa koji zadovoljavaju stroge sigurnosne evropske i svjetske tehničko-eksploatacione standarde, vodeća firma za autobuski saobraćaj u Bosni i Hercegovini. U našem vlasništvu su savremene auto-baze, pet poslovnih jedinica, osam autobuskih stanica te četiri savremeno opremljene turističke agencije.