Topli, sunčani dani koji polako, ali sigurno dolaze uvijek podijele ljude na dvije vrste: one koji s užitkom upijaju sunce i važna im je preplanula put, i one koji više pažnje polažu zaštiti i žele biti sigurni da će spriječiti moguća oštećenja na koži.

Olival, koji je već godinama prepoznat među potrošačima po svom širokom spektru proizvoda za sunčanje, izvrsno se pokazao i sa linijom proizvoda za ubrzano samotamnjenje.

Olivalov Pekmez za ubrzano tamnjenje i Glitter ulje za sunčanje oduševljava poklonike preplanulosti. Lagano tonirani Pekmez za ubrzano tamnjenje namijenjen je osobama koje žele pospješiti proces sunčanja i postići preplanulu, brončanu boju kože. Olivalov Pekmez nudi jedinstvenu teksturu uz očaravajuće prirodne mirise i sasatav. Kroz njegovu teksturu prožima se idealan omjer bogatih prirodnih ulja oraha, mrkve i kakaovca koji hrane, njeguju i štite kožu od dodatnog isušivanja.

Glitter ulje za sunčanje također je namijenjeno poticanju ubrzanog i intenzivnog tamnjenja kože. Obogaćeno je njegujućim uljima makadamije, masline, mrkve i oraha koji obnavljaju i štite kožu te potiču tamnjenje bez osjećaja mašćenja, a osim toga sadrži i zrnca zlatnog sjaja koja dodatno naglašavaju preplanulost.