Brend Plazma kompanije Bambi je na ovogodišnjem 23. Sarajevo film festivalu Srebrni sponzor, a tokom samog festivala Plazma je organizovala dva događaja, Festivalski doručak Powered by Plazma i Plazma večernji koktel.

Na Festivalskom doručku Powered by Plazma, prijatelji, kolege mediji i gosti festivala mogli su da uživaju u divnim Plazma slanim i slatkim poslasticama, koje je specijalno za ovu priliku pripremao jedan od najpoznatijih bosanskih kuhara Nihad Mameledžija.

Za prijatnu atmosferu na Plazma večernjem koktelu, pobrinuli su se predstavnici kompanije Bambi i organizatori Sarajevo film festivala, gdje su gosti festivala uživali i razgovarali o predstojećim filmskim projekcijama.

“Velika nam je čast što je brend Plazma kompanije Bambi drugu godinu za redom dio Sarajevo film festivala. Brend Plazma sa velikim zadovoljstvom pruža konstantnu podršku razvoju filmske umjetnosti i nastoji da podrži unapređenje kulture i stvaralaštva u cijelom regionu. Trudićemo se da i u budućnosti podržimo manifestacije ovoga tipa i opravdamo povjerenje naših potrošača“, istakao je Nemanja Brković, menadžer za odnose s javnošću kompanije Bambi.

Brojni gosti i posjetioci su imali priliku da festivalske dane provedu uz dobru energiju i raspoloženje, ali i da uživaju u dobro poznatom ukusu nezamjenjive Plazme.