Brend Plazma kompanije Bambi je na ovogodišnjem 24. Sarajevo Film Festivalu bio Srebrni sponzor, a tokom samog festivala Plazma je organizovala dva događaja, Festivalski doručak Powered by Plazma i Plazma večernji koktel.

Na Festivalskom doručku Powered by Plazma, prijateljice i prijatelji, kolegice i kolege iz medija, gošće i gosti festivala mogli su da uživaju u divnim Plazma slanim i slatkim poslasticama, koje je specijalno za ovu priliku pripremao jedan od najpoznatijih bosanskih kuhara Nihad Mameledžija.

Za prijatnu atmosferu na Plazma večernjem koktelu, pobrinuli su se predstavnici kompanije Bambi i organizatori Sarajevo Film Festivala, gdje su gošće i gosti festivala uživali i razgovarali o predstojećim filmskim projekcijama.

“Velika nam je čast što je brend Plazma, kompanije Bambi, treću godinu za redom dio Sarajevo Film Festivala. Brend Plazma sa velikim zadovoljstvom pruža konstantnu podršku razvoju filmske umjetnosti i nastoji da podrži unaprijeđenje kulture i stvaralaštva u cijelom regionu. Trudićemo se da i u budućnosti podržimo manifestacije ovoga tipa i opravdamo povjerenje naših potrošača“, istakao je Nemanja Brković, menadžer za odnose s javnošću kompanije Bambi.

Posjetiteljke i posjetioci su imali priliku da festivalske dane provedu uz dobru energiju i raspoloženje, ali i da uživaju u dobro poznatom ukusu nezamjenljive Plazme.