Jednostavno je – ručak bez supe nije ručak! Za hladnijih dana svi se jednostavno zaželimo nečeg “na kašiku” pa na našem porodičnom stolu prevladava njeno Veličanstvo – Juha, a najveća je dilema koju krem juhu izabrati? Svakodnevne, jednostavne, guste, klasične, komplicirane… ili Podravkino najnovije iznenađenje – nove juhe s nenadmašnom kremastosti?

Proces pripremanja finih kremastih juha možda nije komplikovan ali zahtjeva vrijeme, ono što mnogima danas nedostaje, ali i ono najvažnije, namirnice koje nam nisu baš uvijek pri ruci – jer jednostavno “nije sezona”. Poslovni ritam je užurban, prekovremeni na poslu sve učestaliji, obaveze djece u vrtiću i školi samo rastu, pa kad tome pridodate i hobije, pa ko danas zaista ima sve nadohvat ruke kako bi skuhao najfiniju kremastu supu, i to od šparoga u novembru?

Zato će vas zasigurno razveseliti posebno iznenađenje koje nam je Podravka pripremila, Kremu među juhama, bogatstvo plodova prirode svih godišnjih doba, bez umjetnih aroma i pojačivača okusa – baš svaki dan u godini! Više ne morate čekati najdraže godišnje doba kako biste uživali u najfinijim plodovima prirode, jer vam je ovo jušno savršenstvo dostupno kad god poželite!

Probudite čula vaših ukućana i ugrijte im dušu mirisom koji ne ostavlja ravnodušnim i okusom koji se topi u ustima. Otkrijte im savršenstvo kombinacije Mirisnih vrganja i šampinjona s nekoliko kapi najfinijeg maslinovog ulja te celera, krompira, luka i dodatka paradajza i aromatičnih začina koji daju još puniji povrtni okus. Otkrijte im i prirodni sklad srodnih povrtnica Brokule i cvjetače baš u novembru ili kremastu teksturu i puni okus Bijelih i zelenih šparoga obogaćen kolutićima vlasca i prirodnim začinima. Iznenadite ih kraljicom jeseni, Bundevom koja svojim slatkastim mirisom mošusa već pozdravlja dolazak zime, upotpunjenu hrskavim sjemenkama suncokreta i biranim začinima.

Bez obzira koju odabrali, okrijepit će vas i ugrijati.