Bliži nam se održavanje Sarajevo Marketing Summita koji već četvrtu godinu za redom privlači veliku pažnju ekspertkinja i eksperata iz svijeta biznisa i marketinga. Na ovom prestižnom marketing događaju, koji se održava 26. oktobra 2017. godine u Hotelu Hills u Sarajevu, i ove će godine učestvovati istaknute ekspertkinje i eksperti iz poslovnog svijeta, marketinga i tržišnih komunikacija, koji sa sobom donose još više znanja, novosti, ideja i energije.

Tako će se na Summitu govoriti o primjerima marketing stručnjaka i stručnjakinja koji su napravili korak naprijed i uspjeli se pozicionirati na tržištima u BiH, regiji i svijetu. Šta je to njima slično? Šta možemo naučiti iz njihovih primjera i priča? Kakav treba biti marketing manager, da bi mogao pokrenuti kompaniju naprijed i podignuti brend na viši nivo? Kako marketar može napraviti korak dalje u svojoj karijeri? Kako stvarno koriste digitalizaciju i kako gledaju digitalni svijet? Kako kreiraju nove proizvode koji imaju uspjeh na tržištima? Kako im uspijeva na stranim tržištima s ograničenim resursima…

Praktične primjere i rezultate marketinških strategija na internacionalnim, regionalnim i lokalnim tržištima, između ostalih, prezentirat će predstavnice i predstavnici uglednih kompanija kao što su: Vispak, Triglav osiguranje, Mercator, Rapsody Group, Httpool, GfK…

Pored vrhunskih predavača i predavačica, koji će podijeliti svoje stručno znanje i iskustvo, najavljuje se i dolazak idejnog tvorca Legolanda i najuspješnijeg globalnog direktora Lego brenda – Christian Majgaard, koji će biti Key Speaker na konferenciji.

Stoga, ne propustite priliku da se na 4. Sarajevo Marketing Summitu uvežete s preko 500 učesnica i učesnika, predstavnica i predstavnika uspješnih bh. kompanija i regionalnih kompanija, ekspertkinja i eksperata iz marketinga i poslovnog svijeta, ali i najboljim studenticama i studentima Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

Sve dodatne informacije o Sarajevo Marketing Summitu, kao i cjelokupnom programu možete potražiti na web stranici www.marketing-summit.ba.