Živa u termometru penje se neobično visoko ovih dana, kreativnost u odijevanju svaki dan je na kušnji, koža je tamnija, a ljetne večeri ispunjene druženjem na ugodnim temperaturama. Ljeto je vrijeme skupljanja nezaboravnih uspomena, novih avantura i eksplozije pozitivne energije.

Sedmica trajanja Sarajevo film festivala vrhunac je ljetne zabave tokom sarajevskog ljeta, a ove godine najbolje je rezervisano za kraj, pa se Jägemeisterov popularni event ove godine dešava nakon što se spusti SFF zavjesa, na istoj lokaciji kao i prošle godine, u Domu mladih.

“Nakon što smo prošle godine ”redizajnirali zabavu”, već sljedeće jutro fantastični komentari sudionika eventa, pokazali su da smo još jednom odradili dobar posao i  da je pred nama još teži zadatak – podići se stepenicu više naredne godine. Poslije cjelonoćne zabave, plesanja i pozitivne energije, u jutarnjim satima tražile su se pozivnice, ali za sljedeću godinu. Da to nije prolazna euforija, jasno nam je bilo u martu. Već tada su počeli upiti „Kada je ove godine event?”, otkrivaju iz Jägerovog tima.

Nakon višemjesečnih priprema, organizatori s velikim ponosom otkrivaju da je najiščekivaniji event ljeta spreman. Tim od preko 50 ljudi pobrinuo se da Jägerova noć bude noć koje će se svi dugo sjećati.

Ovoga puta, jedna pozivnica vrijedit će za četiri osobe, a recept za njeno osvajanje je, jednostavno, aktivnost na društvenim mrežama i praćenje Jägermeisterovih oficijelnih stranica na Facebooku i Instagramu. Mala pomoć: uz pomoć službenog hashtag eventa, pružat će se najviše prilika za to. Za specijalno dizajniranu pozivnicu za ovu priliku pobrinula se Maja Art handmade with love koja je kreirala nakit koji će zvanicama i poslije zabave biti podsjetnik na nezaboravne trenutke s društvom.

“Nakon što otvorite paketić čeka vas iznenađenje – 4 narukvice za ulaz na najbolji provod ljeta. Zadatak je da pozovete društvo, izaberite najudobnije cipele u kojima možete plesati cijelu noć i zajedno s nama stvorite nezaboravne uspomene”, poručili su organizatori.

U vreloj augustovskoj noći, rasplesanim gostimaće najbolje osvježenje ovog ljeta pružiti ledeno-hladan Jägermeister. Jäger noć, osim za nepce, bit će doživljaj i za ostala čula. Vizuelni efekti dočarat će novu dimenziju zabave, a muzičari će se potruditi da noć bude jedna od nezaboravnih.

Do tada, ostalo je samo da još odgovorite na najvažnije pitanje ljeta: koga vi 18. augusta vodite u Dom mladih?