Već sedam godina Beko je najbrže rastući brend u Evropi, a kupci imaju najviše povjerenja u Beko kada je u pitanju odabir bijele tehnike. To Beko čini brendom broj jedan u kategoriji velikih samostojećih kućanskih  uređaja u Evropi. Gledano na svjetskom nivou, Beko je drugi najveći brend bijele tehnike, čiji uređaj se proda svake dvije sekunde u preko 130 zemalja u kojima je prisutan.

Beko konstantno teži unapređenju i razvoju brenda i jačanju zadovoljstva korisnika i korisnica. Tome svjedoči 18 fabrika širom svijeta i 11 centara za istraživanje i razvoj tehnologija sa preko 1,000 stručnjaka i stručnjakinja, posvećenih kreiranju pametnih rješenja koja Vaš svakodnevni život čine lakšim.

“Stalno unapređenje naših proizvoda inspirisano je Vašim željama, potrebama i dosadašnjim iskustvima. Jer mi smo zvanični partner Vašeg svakog dana”, kažu iz kompanije.

Beko brine za buduće naraštaje

Beko za mlade bračne parove koji kupuju u Beko shopovima širom BiH nudi posebnu pogodnost. Naime, mladenci će prilikom kupovine u bilo kojem Beko shopu  imati obezbijeđen dodatni popust od 5% uz gotovinski popust od 5%, što ukupno čini 10% popusta.

Kako bi ostvarili popuste, potreban je samo jedan uslov, a to je da donesu kopiju vjenčanog lista kao dokaz da su sklopili brak prije maksimalno tri mjeseca.

Cilj ove akcije je da se omogući povoljnija kupovina svim ljudima koji tek stupaju u brak, te da im se uljepša početak novog života.

U znak zahvalnosti svim svojim kupcima, u Beko shopovima su pripremljene akcija u predstojećim mjesecima. Jedna od njih je da za kupljeni frižider Beko kupac, nakon registracije svoje kupovine, bude nagrađen poklon paketom proizvoda robe široke potrošnje, po svom odabiru ili vaučerom u vrijednosti do 70,00 KM.

Kuhajte bez kompromisa na vrhunskih uređajima Beko  i ne brinite o pranju Vašeg posuđa. Idealno je vrijeme da renovirate svoje kuhinju. Kupite dva ili više ugradbenih uređaja i ostvarite popust od čak 50% na bilo koju mašinu za suđe.

Više informacija o aktuelnim akcijama i ponudi u Beko shopovima možete pogledati na www.omega.ba.