U umjetnosti, prazno platno je pozivnica za buđenje kreativnosti i vlastitog izražavanja kroz boju, oblike i teksture. U šminkanju, vaše lice je vaše platno. U skladu s tim, Avon lansira potpuno novi, drugačiji globalni makeup brend mark. omogućavajući ruci žene da sama oslika svoje platno inspirativnim proizvodima, bojama, teksturama i tako sama stvara umjetnost na svom licu.

Kompanija Avon je u prostorijama Kulture ljepote koju vodi poznata bosanskohercegovačka makeup artistica Nermina Ibrulj predstavila svoj novi brand.

“Cijeli mark. portfolio je dizajniran kako bi inspirisao žene, a na tržište donosi najnapredniji makeup, inovativne teksture, moderne boje i precizne alate koji će omogućiti ženama širom svijeta da slave svoju individualnost kroz makeup“, ističe Šejla Korjenić, PR specijalistkinja Avon Bosna i Hercegovina.

Djevojke iz Kulture ljepote su iskoristile svoje znanje i mark. proizvode kako bi prisutnima približile ovaj novi makeup brand ali i kako bi kreirale neobične lookove.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo imali priliku ugostiti kompaniju Avon i pomoći u predstavljanju novog makeup branda na našem tržištu. Naše drage šminkerice iz Kulture ljepote su bile inspirisane jarkim bojama koje se nalaze u mark. kolekciji i pustile su danas svojoj mašti na volju te kreirale zanimljive lookove. Uvijek smo spremni na interesantne projekte koji nam služe da izrazimo svoju kreativnost“, rekla je Nermana Ibrulj.

S proizvodima za usne, oči, lice i nokte, mark. je rezultat Avonovih intenzivnih istraživanja i investiranja u inovacije u protekle dvije godine.

Spectralash maskara pravi je primjer mark. proizvoda. Daje ljubiteljici makeupa potpunu kontrolu nad trepavicama: ne samo da sama odlučuje o volumenu, nego i pomakom jednostavnim kao 1… 2…3 sama odlučuje i koliki intenzitet želi. U tom je trenutku svaka od vas svoja umjetnica“, ističe Korjenić.

Portfolio mark. proizvoda nudi raznoliku paletu sa svim potrebnim za jednu ljubiteljicu makeupa koja želi da se izrazi kroz makeup, od podloge za lice koja prekriva nesavršenstva kože, lagane teksture i ugodnog mat završetka, do volumizirajuće maskare koja obezbjeđuje 360 stepeni volumena i koja se ne razmazuje niti stvara grudvice.

Ova kolekcija uključuje i tuševe i olovke za oči, pudere, sjajila za usne, lakove za nokte, rumenila, sjene za oči, korektore i mnogo toga više za prave zaljubljenice u makeup. Ukoliko je makeup vaša umjetnost, mark. je pravi izbor za vas.

Vaše lice je vaše platno.

Kreirajte!

Ostavite svoj pečat!