Avon ovih praznika daje lični pečat svakom poklonu: uz neodoljive i jedinstvene ideje koje bude toplinu darivanja u prazničnom porodičnom okruženju. U ovom i dalje izazovnom razdoblju, pokazati da misliš na druge znači još i više. Avon ima za cilj oživjeti tradiciju darivanja najvažnijih ljudi u našim životima slaveći životne trenutke, velike i male, šireći radost i pozitivne emocije.

Pokloni upotpunjeni prazničnim karticama, s tom posebnom ličnom porukom ispisanom rukom, zapakovani u praznične kesice ili mnoštvo već neodoljivo upakovanih setova, predstavljaju klasičan simbol darivanja. Listanje Avonovih prazničnih brošura, traženje najboljeg poklona, uživanje u pripremi i skrivanju, da bi posebno obradovali nekoga dragog: sve su to trenuci koje trebamo njegovati. I radovati se mnoštvu osmijeha u toplini doma.

Ove sezone Avon je pripremio poseban lični pečat za svaki poklon: prazničnu čestitku čijom narudžbom donirate za borbu protiv raka dojke! Ne samo da ćete razveseliti svoje najmilije lično ispisanom porukom, nego ćete učiniti i dvostruko veselje, donirati tamo gdje je potrebno.

Avon je pripremio široku paletu kozmetičkih i nekozmetičkih poklona, kao i gotovih poklon setova osmišljenih da zajedno stvaraju baš ono što ste zamislili: hoćete li odabrati jedinstven nakit, savršen modni dodatak ili preslatke praznične pidžame i detalje za kućnu dekoraciju? Možda ipak želite taj poseban miris kojim ćete iskazati sve svoje osjećaje? Ili inovativne setove za njegu lica, za duge zimske večeri i trenutke baš za sebe? Tu je i najnovija Unlimited Drama maskara. Jer jedina drama koju želite u ovim prazničnim trenucima, je ona na vašim očima, zar ne?

Sigurni smo da ćete se možda i najviše oduševiti Avonovim Adventskim kalendarom? 24 prozora, za 24 dana otvaranja i iznenađenja…za nezaboravan decembar pred nama.

Ugodne arome cimete i kolačića sa đumbirom uvijek bude u vama najljepše emocije? Uz Avonove preslatke #gingerbread novitete, neodoljive kupke s okusima prazničnih slastica ili porodičnu Avon Care kolekciju u prazničnom pakovanju, stvarajte nove trenutke, zajedno. Ne propustite i nove mirisne novitete iz omiljene Today Tomorrow Always linije: Amour za nju i Today za njega. Jednostavno, baš sve što trebate, na jednom mjestu.

Isprobajte i povjerujte, prijavite se besplatno i sami naručite online, tako ćete najlakše i najbrže doći do svih željenih iznenađenja za one koje volite. #gledajmesada