Sarajevo će od danas biti bogatije za još jedan sportsko-rekreativni sadržaj. U Alta Shopping Centru na Marijin dvoru, uz zanimljiv program, druženje, DJ nastup i Alta Shopping Night, bit će otvoren Avalon Sports & Health Club.

Savremeno opremljen ambijent, osmišljen kao oaza od svakodnevnih obaveza, nudi jedinstveno iskustvo bavljenja fitnessom, bilo da se radi o grupnim ili individualnim treninzima. Avalon Club se prostire na 1200 kvadratnih metara i nudi sjajne uslove za obavljanje svih vrsta fitness treninga, bogatu ponudu grupnih časova kao što su TRX Suspension, CossFit, Indoor cycling, Yoga, Pillates, Zumba, kao i privatne treninge.

Uz vrhunsku uslugu i opremu, Avalon Club odlikuje i nesvakidašnji enterijer sa moderno opremljenim svlačionicama, dječijom igraonicom, Avalon Cafeom, te poseban ugođaj staze za trčanje na krovu Alta Shopping Centra.

Cijena mjesečna članarina u Avalon Sports & Health Club-u iznosi 59 KM uz godišnji ugovor, odnosno 69 KM za svaki mjesec pojedinačno. Avalon članovi imaju neograničen pristup svim fitness sadržajima i grupnim treninzima, kao i 2 sata besplatnog parkinga u Alta Shopping Centru. U toku mjeseca februara, prvih 300 članova očekuju vrijedni pokloni.

Bez obzira da li vam je cilj skinuti višak kilograma, dovesti tijelo i zdravlje u formu, postići bolju kondiciju, oblikovati kritične zone, smanjiti celulit, riješiti se akutnih i kroničnih bolova u leđima i vratu, Avalon Sports & Health Club ima rješenje prilagođeno Vašim potrebama.