Započnite ljetnu avanturu na adrenalinskim adutima Terma Olimia. Od ove sezone tu je Giant Slide, novo pojačanje King Kobri, najvećem toboganu u Sloveniji koji nosi titulu kraljice adrenalina, a s padom od 50 stupnjeva mamac je za one najhrabrije. Black Cannon još je jedan atraktivan tobogan termalnog parka Aqualuna. Adrenalinski spust kroz dvije zatvorene cijevi završava skokom u prvi dio bazena, a potom „katapultiranjem“ u rekreacijski bazen.

Aqualuna Terma Olimia i ovoga je ljeta top destinacija za ljubitelje vodenih atrakcija. Tu najmlađi ostvaruju sve svoje snove! Mini klub King Kobra s veselim animacijskim sadržajima, dječji bazeni, bazen s najvećim valovima u Sloveniji i 12 tobogana, tvrđava i dvorac u Aquadžungli, trampolini, proslave rođendana, svakodnevne zabave, lov na zlato tek su neke od aktivnosti koje ih očekuju. Uživat će u Aquasafariju i figurama životinja u prirodnoj veličini, savršenim hot-spotovima za selfije. Cijena ulaznice uključuje korištenje igračaka, tobogana, suncobrana i ležaljki. Na svakom koraku očekuju vas ugostiteljski objekti, a nikako ne propustite ukusan sladoled kuće.

Ovoga ljeta iskoristite posebnu ponudu porodičnih paketa Terma Olimia s besplatnim boravkom za dvoje djece. Tokom ljeta svako dijete dobije poklon, dok je svakodnevno organizovano i dvosatno čuvanje djece. Za to vrijeme posvetite se sebi i ne propustite opuštanje u Wellnessu Orhidelia, dobitniku prestižne titule „naj wellnessa“ Slovenije devetu godinu za redom.

Za one koji ostaju malo dulje, tu su izleti okolicom i vožnja uređenim biciklističkim stazama po idiličnom Parku prirode Kozjansko.