Domaća kompanija Alma Ras u suradnji s Kellogg's žitaricama, u prijatnom ambijentu Caffe de Paris, organizirala je doručak i druženje s ličnostima iz javnog života, te predstavnicima sedme sile.

Povodom lansiranja nove kolekcije donjeg rublja i spavaćeg programa, ali i promocije sportske linije Active, Alma Ras prezentirala je zdrav i aktivan način života s ciljem da promijeni svijest i način na koji ljudi doživljavaju sport i rekreaciju, te ih potakne na zdrave životne navike.

Kako bi vježbanje postalo pravo zadovoljstvo, kreativni tim Alma Ras kompanije ovog proljeća predstavio je sportsku opremu rađenu od inovativnih i funkcionalnih pletiva. Prateći trendove i ne pristajući na kompromis kada je kvaliteta u pitanju i za Active koristili su se materijali 100 posto prirodnog porijekla, Viloft i Tencel.

Testovi pokazuju da odjeća izrađena od ovih tkanina pokazuje najviši stupanj termoizolacijskih vrijednosti. Uz fizičku aktivnost važna je zdrava prehrana, stoga su Kellogg's žitarice, obogaćene sa 7 vitamina, željezom i proteinima, idealne za početak dana.

U ugodnoj atmosferi, uz ukusan doručak, pričalo se o zdravlju, fitnessu, modi, ali i divnim komadima koji će se ovog proljeća nositi zahvaljujući Alma Ras novoj kolekciji.