ABSOLUTE WOMAN-novi bruno banani miris koji će otkriti vaš potencijal Apsolutne žene.

Ove zime, bruno banani ima slatko iznenađenje za vas: lako je postati djevojka s kojom svi žele provesti vrijeme! Najprodavaniji lifestyle parfemski brend lansira Absolute Woman, razigrani miris koji će vas iznenaditi i probuditi u vama potencijal apsolutne žene – samouvjerene, vesele i opuštene.

 

Upoznajte ABSOLUTE WOMAN

Fina ili nestašna? Za Apsolutnu ženu to nije izbor koji mora napraviti. Ona se u sekundi može pretvoriti iz šaljive i razigrane u veoma senzualu ženu koja je stalno iznenađenje za muškarce koji jednostavno lude za njom. Djevojke vole njezinu otvorenu ličnost i inspirativni um, uvijek pun novih, ludih ideja. Ako ste njena prijateljica, ona vas vodi na put prepun slatkih iznenađenja, uz neočekivane preokrete na svakom uglu.

Dobra vijest je da vam ne treba magija da vas pretvori u Apsolutnu ženu. U svakoj ženi već postoji moć da bude jednostavno neodoljiva. Sve što trebate učiniti je pustiti da miris probudi vašu unutrašnju Apsolutnu ženu

 

ABSOLUTE WOMAN – moćna mješavina nježnih cvjetnih i nestašnih paprenih tonova

Absolute Woman je nestašan ženstveni miris koji otkriva dvije strane prave žene: nonšalantne, ali moćne. Sočni crveni grejpfrut u top notama postavlja pozornicu za ukusne voćne tonove koji otvaraju mris. Ali puno toga tek treba uslijediti – začinski ružičasti papar daje neočekivani preokret u odnosu na nonšalantne top note i otkriva odvažnu stranu voćno -cvjetnog mirisa. Opori tonovi daju mirisu zaokret koji će vas odvesti na putovanje puno iznenađenja! Slasni finiš ušećerene ambre i vanilije u bazi dodatno naglašava drski šarm mirisa. Jednostavno probajte ljutkasto opori zaokret – sve ostalo će doći sasvim prirodno!

Inspirirana bruno banani Woman klasičnim mirisom i Absolute Woman bočica ima oblik roga. Svijetle koralne nijanse bočice i kutije, inspirisane top notama crvenog grejpfruta, bacaju novo svjetlo na kultni nakrivljeni dizajn, a optimistična boja koja asocira na note crvenog grejpa s lakoćom će odagnati zimsko sivilo. Sve u svemu privlačan i hrabar dizajn, koji potpuno odgovara bruno banani Absolute Woman ženi.

KAMPANJA – otkriva potencijal Apsolutne žene u svakoj ženi

Nova bruno banani kampanja slavi sve Apsolutne žene, žene sa snažnim zavodničkim moćima zbog kojih im se druge žene dive, a muškarci ih žele. Ponekad je mali zaokret sve što je potrebno da vaša unutrašnja Apsolutna žena češće izađe na scenu. Srećom, tu je novi bruno banani miris koji omogućava da se igrate sa svojim finim i nestašnim stranama. Ukoliko imate stav prave Apsolutne žene muškarci će stajati u redu da bi izašli s vama. Na vama je da odaberete koju ćete mu svoju stranu pokazati ovaj put.

JADE MCSORLEY – “drsko” lice kampanje

Nova kampanja bruno banani oslanja se na prirodni talenat Jade McSorley, ambiciozne manekenke iz Velike Britanije, poznate po svom pojavljivanju u britanskom Next Topmodel Reality show-u. Upitana o doživljajima sa snimanja bruno banani kampanje otkrila je u čemu je uživala najviše: „Bila sam svoja fina, dobra verzija i svoja nestašna, zločesta verzija, a inače baš i nemam priliku igrati se tako svaki dan. To je bilo veoma cool.“ Sukob finih i nestašnih aspekata odražava se i u njezinoj osobnosti: kada je uspijete malo bolje upoznati ona otkrije nestašluke koji se pritajeno skrivaju iza krinke nedužnog izgleda. Prirodan šarm, drska duhovitost i zabavna ličnost čine je jednostavno neodoljivom. Biti Apsolutna žena je sve što vam je potrebno ove zime!

1_Absolute_Woman_KV_ENG_1115x730pr-bild-jade-mcsorley-3