Sarajevski kiseljak je svojim zaposlenicima, kojima je dijete krenulo u prvi razred osnovne škole, osigurao slobodan prvi dan nove školske godine. Svjesni činjenice da je prvi dan škole jedan od najuzbudljivijih i najvažnijih dana u životu djece, ali i njihovih roditelja, Sarajevski kiseljak kao poslodavac koji vodi brigu o svojim zaposlenima, za 15-ak svojih zaposlenika osigurava ono najvažnije – dodatno vrijeme koje mogu provesti sa svojim djetetom.

„Prvi dan škole jedan je od najvećih događaja u životu djeteta i njihovih roditelja. Taj je dan neponovljiva prilika za stvaranje lijepih uspomena pa je roditeljima iznimno važno taj dan provesti rasterećeno i koncentrirano na svoje dijete. Mi smo toga svjesni i budući da sa zaposlenicima želimo graditi partnerski odnos prepoznajući važnost ravnoteže privatnog i poslovnog života, trudimo se nizom raznih inicijativa i pogodnosti osigurati što bolje radne uvjete i pridonijeti većoj kvaliteti života naših zaposlenika“, izjavila je Martina Roša, izvršna direktorica ljudskih resursa Grupe pića Fortenova grupe u sklopu koje posluje Sarajevski kiseljak.

Kontinuirana briga o zaposlenicima, jedna je od pet strateških odrednica održivog poslovanja Grupe pića Fortenova grupe, koju uz Sarajevski kiseljak čine još dvije proizvodne kompanije: Jamnica u Hrvatskoj i Mg Mivela u Srbiji. I zaposlenici u tim kompanijama imali su slobodan dan, koji je samo jedna od pogodnosti koje zaposlenici Grupe pića imaju na raspolaganju.