Nova kolekcija kuće Burberry za sezonu jesen/zima 2014./15. odiše besprijekornom elegancijom i stilom dostojnim suvremenih gradskih princeza

 

Kolekciju linije Burberry Prorsum za sezonu jesen/zima 2014./2015., koju su iz prvog reda gledali glumac Bradley Cooper (on je posebno uživao u pogledu na djevojku Suki Waterhouse koja je također hodala pistom) i ljepuškasti pjevač Harry Styles, demonstrirala je svu snagu transformacije potpisa Christophera Baileyja.

 

???????????????????????????

???????????????????????????

Burberry-Prorsum-Menswear-Fall-2014

BurberryProrsumWomenswearAutumnWinter2014_Burberry_Thoitrang_DepOnline (3)

0da4cbe75f9c6b48e25b5b315fefdb2e

 

Nakon par sezona građenja nekog novog Burberryja za 21. stoljeće, ovaj se put okrenuo fuziji umjetnosti i funkcionalne mode te je predstavio ručno oslikane torbe (novi model nosi ime Bloomsbury) i beskrajno elegantne marame i šalove te ponča kojima je dodatno akcentirao ultraženstvenu siluetu. Oslikane su bile i fantastične cipele kojima također nije manjkalo boja i uzoraka, a fini pamuk, kašmir te antilop vladali su svijetom materijala.

Uz pjesmu ‘Only love hearts like this’, koju je izvela Paloma Faith te Caru Delevingne, zatvorena je jedna od ponajboljih kolekcija majstora elegancije na Tjednu mode u Londonu.